Menu Sluiten

Brandwerende Glazen Ramen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

More info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Leveranciers Brandwerende Glasconcepten – 

Wenst u meer info over brandwerende glazen ramen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Glazen Ramen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende glazen ramen

NO AI

en sluit menu home producten nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten metaal constructies en trappen puien en gevels machinale bewerking rvs producten en apparatenbouw aluyard rondvaartboten en sloepen nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten puien en gevels puien en gevels bij stieva kunt u rekenen op vakmanschap ervaring en unieke oplossingen als het gaat om het ontwerpen produceren en monteren van puien en gevels. Zie hieronder de mogelijkheden. Kozijnen ramen en deuren ook brandwerend renovatieprofielen vliesgevels vouwwanden projecten veelzijdigheid in beeld geleverde producten stalen serre daklichten elegante trap de stieva metaal groep heeft aan de nieuwe spiegelstraat te amsterdam een mooie diverse klus mogen opleveren. We hebben daar een kantoorpand mogen voorzien van daklichten een moderne serre pui en een elegante trap. De zwarthellip geisoleerde stalen kozijnen voor het maerlantlyceum geleverde producten stalen kozijnen geiumlsoleerde kozij.

nederlands franais english nederlands franais english welkom producten offerte contact locatie .click return false voor bedrijven en particulieren brandwerende glazen ramen passend voor uw onderneming Leveren en plaatsen enkel glas acide een gevoel van extra ruimte en licht het basis float glas wordt aan n zijde met zuur homogeen behandeld met een hoge lichtdoorlaatbaarheid tot . Het gezuurd glas is .. Float het floatprocd werd door de groep pilkington ontwikkeld in en is nu een internationale norm voor productie van hoogwaardig glas interesse in brandwerende glazen ramen Een zorgvuldige mengeling van … Extra klaar het normale float glas heeft door het gehalte aan ijzeroxide die het zand bevat een licht groene kleur. Door toevoeging van andere middelen bij het smelten van normale float … Reflecterend zonnewerend op het gebied van zonregulerende pyrolytische coatings zijn het stopsol en antelio gamma de absolute referentie met opvallende energetische eigenschappen … Ontspiegeld sapphire is een nieuwe ontspiegelde beglazing die de weerspiegeling.

Het terrein van Brandwerende glazen ramen

menu glaswerken vanheertum home bedrijf producten projecten service acties jobs offerte contact facebook glaswerken vanheertum linkedin glaswerken vanheertum instagram glaswerken vanheertum twitter glaswerken vanheertum brandwerende beglazing voor glazen wanden ramen deuren en rookschermen veiligheid en esthetiek gaan harmonieus hand in hand dankzij onze brandwerende oplossingen. Glaswerken vanheertum heeft specialisten in huis in brandwerende beglazing die helpen met uw brandwerend vraagstuk voor zowel het schrijnwerk het glas n de plaatsing van het geheel. De toepassing van brandwerend schrijnwerk hoeft niet in te boeten aan lichtinval geluidswerendheid of esthetische aspecten bijvoorbeeld lsquoframelessrsquo brandwerende glazen wanden. Ramen wanden tussen kantoor en productie de mogelijkheden in brandwerende beglazing zijn talrijk neem contact op met onze project manager fires.