Menu Sluiten

Installatie Co2 Blussers

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Totaalpakket brandveiligheid

Reken op de expertise en het vakmanschap van All Fire Security wanneer het gaat om uw brandveiligheid. Wij werken steeds op maat van uw bedrijf en bieden u advies waar nodig.

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Neem zeker een kijkje in onze webshop!

Dienstencategorieƫn

Productcategorieƫn

Al meer dan 20 jaar lang verzorgen we uw brandbeveiliging. Kies daarom voor de beveiliging die u volledig kan vertrouwen.

03131960313196

Meer info

tags: Brandbeveiliging – Partner Brandbeveiliging – Vakmanschap Brandveiligheid – Expertise Brandveiligheid – Brandveiligheid Op Maat – 

Wenst u meer info over installatie co2 blussers kijk dan vlug op https://www.allfiresecurity.be/ | Installatie Co2 Blussers

Deuren | Gassen | Brandpreventie | Verlichting | Brandweerslang | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Installatie co2 blussers

overslaan en naar de inhoud gaan cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie sluiten hoofdnavigatie onze diensten jouw gebouw contact gratis offerte hoofdnavigatie onze diensten jouw gebouw contact gratis offerte nuttige info met deels ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetswijzingen. Blijf op de hoogte gerust op reis dankzij onze voorzorgsmaatregelen met deze tips verklein je de kans op inbraken. De zomervakantie is begonnen en al mochten we de laatste weken genieten van het mooie weer hier sommigen hebben misschien nog zonnigere vooruitzichten in het buitenland installatie co2 blussers gevraagd Hoe dan ook het doet goed om er eens een tijdje tussen uit te gaan en de dagelijkse sleur achter te laten. Maar dat is niet het enige wat je achterlaat. Ook je appartement blijft onbewoond achter tijdens de zomermaanden komen woninginbrake.

bedrijf poederblussers schuimblussers coblussers contact coblusser kg kg kg enkel de draagbare co blusser kg is benor en nvbb gekeurd volgend de europese ennorm. Co is een schoon en droog blusmiddel ter bestrijding van kleine vloeistof gas en electriciteitsbranden en dus uitermate geschikt voor gebruik bij kostbare apparatuur keukens labo s electrische installaties e.d. Het gas dringt door tot normaal onbereikbare plaatsen is vorstvrij niet giftig geleidt geen electriciteit en veroorzaakt geen nevenschade vermits er geen enkel spoor overblijft. Vermits het hier om gas gaat moeten de flessen om de jaar herkeurd worden en ook na gebruik indien de laatste herkeuring langer dan jaar geleden is. Bevestigingshaak inbegrepen heb je interesse in installatie co2 blussers Type kg co kg co kg co inhoud kg kg kg gewicht kg kg kg brandklassen b b hoogte mm mm mm breedte mm mm mm diepte mm mm mm b.

De discipline van Installatie co2 blussers

home rental trucking brandblussers met het op de verhuurmarkt brengen van onze bluscombinaties stellen we onze klanten in staat op een eenvoudige manier te voldoen aan de vragen van de lokale brandweer. De toestellen die on site rental ter beschikking heeft zijn de poederblusser kg de waterschuimblusser kg en de co blusser kg. De toestellen worden jaarlijks gekeurd en onderhouden. Aanvullend zijn er ook branddekens ter beschikking. Co blusser kg koolzuurblusapparaat kg hoge vuur ratings voor universeel gebruik tegen b of c brandklassen. Toestellen zijn benor en ce gekeurd volgens europese norm en toepassingen horeca elektrische installaties indoor outdoor poeder blusser kg. Hoge vuur ratings voor universeel gebruik tegen a en b brandklassen. Maximale veiligheidsmarges op elektrische apparaten..