Menu Sluiten

Passieve Brandbeveiliging

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Informatie over passieve brandbeveiliging:

Passieve brandbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de brandveiligheid en structurele veiligheid in een constructie. Passieve brandpreventie tracht branden onder controle te houden door de verspreiding ervan te beheersen of door branden in een vroeg stadium te stoppen, zoals met het brandwerend maken van muren, vloeren, deuren en ramen. In een passief brandpreventieprogramma zijn de primaire doelstellingen de bewoners van het gebouw te beschermen tegen brand en het gebouw en zijn inhoud in goede staat te houden. Passieve brandbeveiligingsprogrammas zijn ontworpen om een of beide van deze dingen te doen.

Brandbeveiligingssystemen kunnen passief of actief zijn. Actieve brandbeveiliging bestaat uit het maken van een rookdetectie p.

More info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Leveranciers Brandwerende Glasconcepten – 

Wenst u meer info over passieve brandbeveiliging kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Passieve Brandbeveiliging


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Passieve brandbeveiliging

NO AI

promat bouw back bouw producten amp systemen back producten systemen passieve brandbeveiliging voor bedrijven op maat onze producten brandwerende platen brandwerende spuitpleister brandwerende verven fire stopping amp fire sealing omkasting van haarden toebehoren onze systemen toepassingen promatecth brandwerende bescherming van draagstructuren ontdek er hier alles over modulair bouwen modulaire houtskeletbouw heeft vele voordelen lees meer marktexpertise back marktexpertise unieke oplossingen brandveiligheid in parkeergarages promafour systeem voor omkasting haarden promatectl voor functiebehoud van kabels promafoamc brandwerend isolatieschuim per sector referentieprojecten ontdek meer over onze bouwprojecten lees meer brandbescherming back brandbescherming voorschriften ontwerp uw brandveiligheidsplan lokale brandveiligheidsvoorschriften certificering en brandproeven exper.

home schilderwerken raamdecoratie vloerbekleding passieve brandbeveiliging contact jobs offerte aanvragen passieve brandbeveiliging sinds is follaets painting zich naast de meer traditionele schilderwerken zich verder gaan bekwamen in passieve brandbescherming. De meest gekende voorbeelden zijn wandsystemen elektrotechniek luchtkanalen fire stopping en fire sealing. Deze passieve maatregelen kan je haast niet zien maar verhinderen of beperken de risico s bij brand. We werken hiervoor met de producten van promat. Vraag een gratis brandbeveiliging offerte aan en wij helpen je verder offerte aanvragen brandwerende of brandvertragende verf dient u uw gebouw extra te beschermen dan kan u kiezen voor een brandwerende verf of coating heb je interesse in passieve brandbeveiliging Deze verf combineert de positieve eigenschappen van brandwerende ve.

Informatie over Passieve brandbeveiliging

nieuws events jobs producten spuitmortels vermiculite perlite polyurethaanschuim toepassingen pass. Brandbescherming horticultuur verpakking bouw industrile isolatie over nestaan contact nederlands be nederlands be english uk franais be deutsch dedicated to protect inspiring to grow nestaan is fabrikant en leverancier van kwaliteitsproducten en biedt professionele oplossingen op het gebied van passieve brandbeveiliging isolatie verpakking en toepassingen in de bouw en tuinbouw. Contacteer ons onze producten spuitmortels vermiculite perlite polyurethaanschuim offerte aanvraag onze toepassingen passieve brandbescherming horticultuur verpakking bouw industrile isolatie over nestaan nestaan is een familiebedrijf d.