Menu Sluiten

Compartimentering Brandwerende Deuren

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Totaalpakket brandveiligheid

Reken op de expertise en het vakmanschap van All Fire Security wanneer het gaat om uw brandveiligheid. Wij werken steeds op maat van uw bedrijf en bieden u advies waar nodig.

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Neem zeker een kijkje in onze webshop!

Dienstencategorieën

Productcategorieën

Al meer dan 20 jaar lang verzorgen we uw brandbeveiliging. Kies daarom voor de beveiliging die u volledig kan vertrouwen.

03131960313196

Meer info

tags: Brandbeveiliging – Partner Brandbeveiliging – Vakmanschap Brandveiligheid – Expertise Brandveiligheid – Onderhoud Brandbestrijdingsmiddelen – 

Wenst u meer info over compartimentering brandwerende deuren kijk dan vlug op https://www.allfiresecurity.be/ | Compartimentering Brandwerende Deuren

Brandapparatuur | Gassen | Brandpreventie | Brandblusapparaten | Brandbeveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Compartimentering brandwerende deuren

infofireproof.com .. Nl en fr contact autoclaaf burnstop burnstop voor hout burnstop voor riet burnstop voor textiel burnstop voor kerstboom burnstop voor karton producten projecten x zwelstrips compartimentering brandkleppen brandroosters brandmoffen zwelstrips contacteer ons zwelstrips door te compartimenteren deelt u een gebouw in brandcompartimenten in met als doel een eventuele brand te beperken tot het geteisterde compartiment compartimentering brandwerende deuren specialisten Om de verspreiding van een brand te voorkomen is het van groot belang de openingen van de deuren en de ramen goed af te sluiten met zwelstrips of brandwerende banden. Met het gebruik van zwelstrips kan u de luchttoevoer in de openingen van deuren en ramen afsluiten. Het gebruik van zwelstrip zorgt voor een bescherming van tot minuten. Naast hittebestendige eigenschappen moeten brandwerende banden of zwelstrips ook een goede mechanische weerstand hebben om de dagelijkse krachten van het openen van de deuren en ramen te weerstaan. Zwelstrips en brandwerende ban.

overslaan en naar de inhoud gaan werken bij coraco vraag uw offerte zoeken home showroom interiors over ons activiteiten referenties nieuws vestigingen contact home onze activiteiten binnendeuren en branddeuren binnendeuren en branddeuren een deur is niet zomaar een deur… Er zijn branddeuren en stijldeuren draaideuren en zwaaideuren. Maar welke u ook kiest een deur moet degelijk gemaakt en functioneel zijn. Het is nu eenmaal een van de meest intensief gebruikte onderdelen van uw interieur. Onze schrijnwerkerij in olen en aarschot biedt u een uitgebreid aanbod aan deuren bent u geïnteresseerd in compartimentering brandwerende deuren U kunt bovendien altijd rekenen op korte leveringstermijnen. En met een onderhoudscontract bent u ook zeker dat uw deuren op elk moment perfect blijven functioneren.coraco richt zich op bb schrijnwerkerij ook verzorgen wij de totaalprojecten voor particulieren. Binnendeur klassiek klassieke binnendeuren of draaideuren in vaktaal worden meestal opgehangen met scharnieren die slechts in .

Wat je wil weten over Compartimentering brandwerende deuren

onze aanpak expertises over ons team nieuws realisaties contact nl fr close neem contact op schrijnwerk voor scholen gemeentelijke basisschool spring in t veldeke schakelde kulapro in voor het schrijnwerk doorheen de school. Een kinderdagverblijf lagere school of middelbare school uitrusten met ijzersterk schrijnwerk lees verder en laat u inspireren schrijnwerk op maat van brandveilige deuren tot akoestische wandbekleding in de sporthal kulapro deed het voor de gemeentelijke basisschool spring in t veldeke in sintagatharode. Inkomstbalie wasmeubels kapstokken en maatkasten een totaalconcept waar we onze uitgebreide expertise konden botvieren een kinderdagverblijf lagere school of middelbare school uitrusten met ijzersterk schrijnwerk lees verder en laat u inspireren. Schrijnwerk voor crches en scholen klassiek klaslokaal grootse sporthal of kindvriendelijke spe.