Menu Sluiten

Interventiedossier

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Totaalpakket brandveiligheid

Reken op de expertise en het vakmanschap van All Fire Security wanneer het gaat om uw brandveiligheid. Wij werken steeds op maat van uw bedrijf en bieden u advies waar nodig.

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Neem zeker een kijkje in onze webshop!

Dienstencategorieën

Productcategorieën

Al meer dan 20 jaar lang verzorgen we uw brandbeveiliging. Kies daarom voor de beveiliging die u volledig kan vertrouwen.

03131960313196

Informatie over interventiedossier bij brand.

Een interventiedossier is enerzijds een economisch beheersinstrument en geeft je anderzijds ook de gemoedsrust dat de brandveiligheid onder controle is. Een interventiedossier bevat alle informatie over de site zoals toegangen, gevaren, contactpersonen die de brandweer in staat moet stellen om vlug en adequaat in te grijpen in geval van nood.

Een interventiedossier bevat detailinformatie over de site o.a. toegangen, gevaren, voorzieningen, contactpersonen, die de brandweer in staat moet stellen om snel en efficiënt in te grijpen bij een incident. De brandweer beslist of het zinvol is een interventieplan op te stellen.

Het interventiedossier is een belangrijk onderdeel van het brandpreventied.

Meer info

tags: Brandbeveiliging – Partner Brandbeveiliging – Vakmanschap Brandveiligheid – Expertise Brandveiligheid – Brandveiligheid Op Maat – 

Wenst u meer info over interventiedossier kijk dan vlug op https://www.allfiresecurity.be/ | Interventiedossier

Deuren | Brandpreventie | Brandapparatuur | Brandblussers | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interventiedossier

architectenbureau bart van loon bvba architectuur veiligheidscordinatie epb verslaggeving home nieuw architectuur engezinswoningen appartementen meergezinswoningen woningen met handelsruimten projecten allerlei verbouwingen renovaties restauraties klassiekere projecten interieur omgevingswerken buitenaanleg bijgebouwen tuinhuis tuinberging overdekt terras carport poolhouse … Landbouw industrie kmo woningen in prup weekendhuizen veiligheid epb bureau curriculum vitae milieucordinatie wedstrijden publicaties jobaanbieding contact home gt veiligheid veiligheidscordinatie veiligheidscordinatie ontwerp verwezenlijking wanneer u met meer dan n aannemer uw werk zal realiseren tegelijkertijd of achtereenvolgens maakt geen verschil bent u volgens desbetreffende wetgeving verplicht om een veiligheidscordinator aan te stellen. Denk eraan ook een onderaannemer wordt beschouwd als een aannemer. Wij kunnen u deze veiligheidscordinatie ook aanbieden als bijkomende optie aange.

burozeegers news startpagina epc epb veiligheidsco rdinatie contact veiligheidsco rdinatie met realiteitszin buro zeegers combineert zowel de wettelijke verplichting van veiligheidsco rdinatie ontwerp als co rdinatie uitvoering. Co rdinatie ontwerp het ontwerpplan beoordelen op zijn onveiligheden bij realisatie en onderhoud. Co rdinatie uitvoering opmaak van een veiligheids en gezondheidsplan d.m.v interventiedossier zijn zeer gegeerd Realistische werfbezoeken. Samenstellen van een postinterventiedossier. Postinterventiedossier of p.i.d bekijk ook eens interventiedossier De veiligheidsco rdinator stelt samen met de bouwheer op het einde der werken een postinterventiedossier op afgekort pid. Dit is een wettelijke verplichting en men heeft dit dossier nodig telkens een woning van eigenaar wisselt. De notarissen vragen eisen het van de bouwheer alvorens de akte te verlijden. Het kan erg nuttig zijn voor de nieuwe eigenaar alsook bij latere verbouwingen. Het pid is bij wijze van spreken het medisch dossier van uw wo.

Vragen over Interventiedossier

apro architectuur architectuur veiligheidscoordinatie epbverslaggeving expertise contact veiligheidscoordinatie vergis u niet ook na de aanpassingen aan het kb blijft het aanstellen van een veiligheidscordinator op uw werf nog steeds noodzakelijk wanneer er twee of meer aannemers werken zullen uitvoeren wij kunnen u daarbij helpen. Sinds de invoering van de veiligheidscordinatie in hebben wij een expertise kunnen opbouwen in de veiligheidscordinatie. Tientallen werven hebben wij reeds begeleid als veiligheidscordinator. Wij gaan dan ook niet licht over de veiligheid op uw werf en nemen onze taak ernstig op. U zal ons dan ook regelmatig zien opduiken op uw werf. De veiligheidscordinator heeft een adviserende taak inzake de veiligheid en de gezondheid op de werf. Hij staat bouwheer en architect bij en wijst alle betrokken partijen op de tekortkomingen inzake vei.