Menu Sluiten

Passieve Brandbeveiliging Nazorg

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

More info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Leveranciers Brandwerende Glasconcepten – 

Wenst u meer info over passieve brandbeveiliging nazorg kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Passieve Brandbeveiliging Nazorg


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Passieve brandbeveiliging nazorg

NO AI

over ons faq nieuws oplossingen afdichten bescherm kabels kabelgoten en doorvoeringen passieve brandbeveiliging nazorg vlug rendement Lees meer schrijnwerk bescherm kabels kabelgoten en doorvoeringen. Lees meer voegwerken brandwerende compartimentering stopt niet bij afdichtingen lees meer luchtkanalen vermijd dat vuur en hitte zich via luchtkanalen verspreiden lees meer brandwerende compartimenteringen totaalprojecten in de passieve brandbeveiliging lees meer wetgeving referenties contact offerte aanvragen onze oplossingen advies en attestering brandwerende compartimentering luchtkanalen brandwerende voegwerken brandwerend schrijnwerk brandwerende afdichtingen bekijk ook offerte aanvragen referenties over ons wetgeving faq nieuws zekerheid in brandveiligheid rei international is gespecialiseerd in bouwku.

overslaan en naar de inhoud gaan menu nl en nl fr menu sluit home over cordeel group toggle uw onestop bouwpartner toggle cconstruct ctech cenergy cliving cline innovatie duurzaam ondernemen toggle coprestatieladder duurzaamheidsstrategie onze missie visie amp waarden geschiedenis join the family toggle one big family vacatures projecten nieuws contact kruimelpad over cordeel group uw onestop bouwpartner cconstruct share this on social media share on twitter share on facebook share on linkedin share with mail afdrukken fullservice dienstverlener van bouw tot afwerking jarenlange ervaring binnen de bouwsector stelt cconstruct in staat het volledige bouwproces te verzorgen van initieel idee tot nazorg en onderhoud. Dankzij onze inhouse productieafdelingen staan wij daarnaast garant voor onberispelijke kwaliteit en flexibiliteit. Svg cconstruct de bouwdivisie van cordeel is sterk vertegenwoordigd in belgi nederland bulgarije en.

Berichtgeving over Passieve brandbeveiliging nazorg

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu passieve brandbeveiliging in actie firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vr aanbesteding tot aan oplevering waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen De diversiteit van passieve brandbeveiliging nazorg Contacteer ons onze producten brandwerende beglaasde deuren staal het gamma jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren tevens geschikt voor buitentoepassingen met een brandweerstand ei tot ei. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken. Lees meer fireframe een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoer.